Naturist campsite in Germany near Netherlands

*********le81 Couple
9 Posts
Thread creator 
Naturist campsite in Germany near Netherlands
Hello, does anyone know about any Naturist or swinger campsites in Germany, preferably near the NL border. Thanks in advance
**********lower Woman
383 Posts
https://www.elsendorp.nl/ ...maar wij hebben daar extreem slechte ervaringen gemaakt. We zijn daar door de ( naar later blijkt eigenaar ) geschoffeerd door tegen ons te zeggen dat we niet daar konden recreëren vanwege het feit dat we beiden ( ik 2 ) mijn man 1 tepel piercings hadden en tattoos, en dat dit verboden was bij hun omdat : let op Dit zei de eigenaar letterlijk in een artikel in een krant

En dan eigenaar Jan Overeem Quote "Mensen met piercings door de geslachtsdelen of opvallende tatoeages komen hier niet om te recreëren, maar om bekeken te worden. Dat is onze ervaring. Ze lopen te showen en dat heeft met naturisme niets te maken.

Tja je moet het zelf weten maar .......

Misschien heb je hier wat aan ( controleer wel of dit nog actueel is, je weet maar nooit of er 1 gesloten is )

https://www.naturismegids.nl/nl/naturisten-vakantie/r103/naturisten-camping/nordrhein-westfalen.html

*regenbogen* *kuss*
******cao Man
1 Posts
Anyone who want to join swinger club in Gdansk, Poland?
******_fr Couple
7 Posts
Piercings zijn op Elsendorp altijd al een probleem geweest, zelfs een navelpiercxing bij een 16 jarige heeft eens tot grote beroering geleidt.
Net over de grens heb je de Krosenberg en Baalderhaar, Nederlandse verenigings terreinen net in Duitslan. De laatste kennen we en dit is een mooi terrein.
Log in and join the conversation
Want to join the discussion?
Register now for free to discuss hot topics with others and ask your own questions.